|
Chci BAN aneb jak se stát správnou Best-Warez Lamou
1) Nikdy si nepřečtu Pravidla fóra. Raději se neurvale zeptám v topicu, který s tím nemá nic společného. Pokud mě někdo upozorní na pravidla, tak v mých očích je to blbec a nestojí mi za pozornost.
2) Zásadně si nečtu příspěvky ostatních, můj názor je přeci nejdůležitější. Pokud jsem napsal něco, co bylo již několikrát předtím zmíněné, tak je to jen znak toho, že jsem měl pravdu.
3) Text v příspěvcích vždy píšu bez známky češtiny - záměrně přehazuju písmenka, nepoužívám diakritiku a píšu velkými písmeny, aby to nešlo přehlédnout. Ten, kdo můj příspěvek opraví je idiot, přece vím, jak mám psát.
4) Do diskuze se pouštím bez logických argumentů. Přece to, co mi řekli mí zkušení kamarádi po patnácti pivech, musí být pravda.
5) Nad příspěvky ostatních nepřemýšlím, raději jim s radostí a ostře vynadám a nešetřím sprostými slovy
6) Nebudu práci moderátorům a adminům usnadňovat tím, že si potřebné informace vyhledám sám. Jednou je přece do té funkce zvolili, tak ať se starají! Pokud se mě snaží napomenout, tak jim nezapomenu pořádně vynadat a postěžovat si na celém fóru.
7) Spam šířím všude, kde se dá a nad mými příspěvky vůbec nepřemýšlím. Teprve počet příspěvků ze mě dělá frajera a TOP uživatele. Ostatní si jistě rádi počtou mé topiky plné spamu.
8) Zásadně se neodměňuju lidem, kteří mně pomohli - byla to přece jejich povinnost sehnat cokoliv, co potřebuju. Pokud můj požadavek nesplní na 100% nezapomenu jim opět vynadat (ostatně jako každému dalšímu) a postěžovat si na jejich výkon. V případě něčeho nefunkčního musím přece oznámit, že to nefunguje jako dalších 20 lamiček ve svých příspěvcích nade mnou. Třeba to daný poster nepochopil a tiše vyčkává, až to někomu bude fungovat.
9) Nikdy neklikám na tlačítko HLEDAT, raději všude napíšu, kde to mám najít.
10) S tím že jsem lama a idiot se netrápím - dnes je to přece "cool". Jednou jsem se sem registroval, tak ať se ostatní starají. Když dostanu BAN, budu největší borec!
Stačí se prohřešit jen částí tohoto Desatera správné B-W Lamy a půjdete s BANem do naší "síně slávy" (= věznice).
Copyright © Best-Warez.eu 2009. All Rights Reserved.
_________________ Jejich revírem je best-warez.eu, jejich tempo je vražedné, jejich protivníci jsou admini, moderátoři a uploadeři. Ženy z ČPU pracují ve dne v noci. Jejich úkolem je nasrat nás všechny.

Nejčastější přestupky: 1)Pomoc hledejte v sekci Poradna! 2)Máte-li problém, pročtěte si nejdříve celé téma! 3)Nemůžete-li něco najít, použijte funkci Hledat! !!! Přečtěte si pravidla dříve, než bude pozdě !!!
|